Choď na obsah Choď na menu

5. 7. 2024

Turkiet går knappt vidare till kvartsfinal

Europacupens 16-till-8-match har gått in i sin final. I den senaste matchen som hölls nyligen möter Österrike Turkiet. Det framgår av listan över de tidigare topp 16 att varken Österrike eller Turkiet är ett starkt traditionellt lag. Även många spelare som bär billiga fotbollströjor spelar i Europacupen för första gången eller kommer in bland de 16 bästa för första gången. Det är tänkbart att de två lagen kämpar hårdare i det här spelet och vill gå längre. I första halvlek tog Turkiet initiativet och skapade ett kaotiskt anfall. Bollen passerades i straffområdet, och Merih Demiral gjorde mål med en kraftfull volley.

I andra halvlek blev spelet mer intensivt. Turkiet fortsatte att spela sitt starka anfall. Merih Demiral, iklädd en Turkiet fotbollströjor, gjorde mål igen med en hörna och fullbordade en dubbel. Österrike gav dock inte upp. Efter upprepade anfall gjorde även Michael Gregoritsch ett mål med en hörna. Till sist besegrade Turkiet Österrike med 2-1 och tog sig med knappa nöden till kvartsfinal i Europacupen. Man kan säga att den här matchen var full av spänning och spänning från första sekunden av matchen, och stadion infekterades omedelbart av matchens atmosfär. Ingen förväntade sig att det turkiska laget och det österrikiska laget skulle vara så ihärdiga och kämpa så hårt. Nästa spel kommer att bli mer och mer spännande, så låt oss vänta och se!