Choď na obsah Choď na menu

1. 7. 2024

Schweiz gick in i kvartsfinalen med 2-0

Den nyligen genomförda Europacupen har nått kvartsfinal. De mångåriga "rivalerna" Schweiz och Italien möttes dramatiskt i den första omgången av knockoutomgången. Spelarna i de två lagen som bär billiga fotbollströjor har i princip ställts mot varandra i stora tävlingar, och den här gången representerar de sitt land och är skyldiga att vinna en plats. I den första halvan av matchen visade det schweiziska laget sitt lagarbete och taktiska utförande, och Remo Freuler bröt nollan och tog ledningen. Bara 27 sekunder in i andra halvlek gjorde Ruben Vargas snabbt mål. Till slut besegrade det schweiziska laget det italienska laget med 2-0 och gick framgångsrikt in i kvartsfinalen. Det italienska laget slutade överraskande i åttondelsfinalen.

Schweiz och Italien är traditionellt starka lag kända för sitt gedigna försvar. Det är tänkbart att detta spel också är väldigt intressant. Spelarna i Schweiz fotbollströjor gjorde mål kontinuerligt, vilket gjorde det svårt för det italienska laget att slå igenom. I andra halvlek försökte det italienska laget vända situationen genom en stark offensiv, men det schweiziska lagets försvar var rejält och gick inte att skaka om. Det schweiziska lagets målvakt och försvarare presterade bra och löste det italienska lagets hot många gånger. Den första matchen i kvartsfinalen var så intensiv att Europacupen var full av spänning och spänning. För det schweiziska laget är denna seger inte bara en seger, utan också en kraftinjektion för följande matcher.