Choď na obsah Choď na menu

24. 6. 2024

Italien förlorade i andra omgången av Europacupen

De senaste matcherna i grupp B i Europacupen var mycket spännande, och matchen mellan Spanien och Italien var särskilt iögonfallande. Det här är en vinn-förlust-match mellan traditionella starka lag. Spelarna som bär billiga fotbollströjor i det här spelet är redo att gå och vill vinna en chans för sitt lag att kvalificera sig i den andra omgången. Sammantaget spelade det spanska laget bra i den här matchen och besegrade till slut Italien med 1-0, vann två raka segrar och ledde grupp B med ett utmärkt resultat på 4 mål och 0 mål, vilket låste gruppens kvalplats på förhand.

I första halvlek var de två lagen jämnt och spelade mot varandra. Båda sidor hade inga brister i anfall och försvar. Det var först i andra halvlek som nollan bröts. Nico Williams, iklädd en Spanien fotbollströjor, gjorde ett kryss, vilket ledde till ett självmål av den unge italienska spelaren Riccardo Calafiori, som gjorde ett mål för det spanska laget, och detta mål låste direkt segern. Även om den italienske målvakten Gianluigi Donnarumma presterade tappert i den här matchen, kunde han fortfarande inte stoppa det spanska laget från att vinna. Spanien har alltid varit väldigt starkt och Italien har fortfarande en chans att kvalificera sig från gruppen, men de måste nå bättre resultat i nästa matcher. I de kommande matcherna kommer lagen att tävla hårt om bättre ranking och kvalplatser, vilket kommer att bli mer spännande.